Артгалерия за ръчно изработени произведения на изкуството - Boulevart.bg
Бижута Керамика Скулптури Картини Текстил Подаръци Още
Български English
Български English

Не желаете да се регистрирате
Обадете ни се:
+359 894 299 314


Препоръчано от Boulevart:


АртБижу
Арт бижута
handmade add

Изработка на Web сайтове

За сватби, кръщенета, детски стаи
ukrasa
За жизнените
пръстен

Романтични в нощта
романтична гривна
Есенен спомен
пръстен роза

Условия за ползване

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Ренесанс медия груп” ООД (наричан по-долу дружеството) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн BOULEVART.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на BOULEVART.com с изключение на линка към настроящите "Общи условия", потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".

"Ренесанс медия груп” ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:


гр.София  ул. Димитър Петков 100, вх. А ; ЕИК по БУЛСТАТ: 201330469;

 


Общи условия за ползване:


1. Сайтът boulevart.bg е собственост на Ренесанс медия груп ООД.


2. Всички предмети и услуги, които ви предлагаме са собственост на техните автори или на дружеството.


3.  Забранено е разпространението на информация за продуктите и услугите с каквато и да е комерсиална цел. Това включва: забрана за разпространение на снимки, описания, цени и друга информация за продуктите.


4. Забранено е копирането и възпроизвеждането под каквато и да е форма на продуктите, показани на сайта. Те са обект на авторски права и са защитени по Закона за авторското право и сродните му права.


5.Дружеството не носи отговорност за:

5.1 Допуснати неточности, правописни или др. грешки в информацията и описанията, публикувани на този сайт. Всички данни за произведенията, изложени на сайта се предоставят и попълват от техните автори и всяко възражение се отнася до авторите с посредничеството на екипа на сайта.

5.2 Промяна на цените, описани на сайта. Промени по описаните цени на всяко произведение могат да се правят по всяко време от неговите автори или от екипа на сайта.

5.2 Неизпълнение на поръчка по вина на автора или доставчика на услугата. При невъзможност за изпълнение на заявеното от Вас произведение или услуга, Вие ще бъдете уведомявани своевременно. Boulevart, както и авторите на произведенията на сайта не дължат обезщетение на потребителя под никаква фирма в случай на възникване на това обстоятелство.

5.3 Удължаване на предварително посочения срок за получаване на произведение ръчна изработка по вина на автора. При наличие на такова, вие имате право да откажете направената поръчка. При забавяне на поръчка, Boulevart  не дължи обезщетение на потребителя, когато потребителят е бил уведомен за това забавяне в момента, в който обстоятелството на забавяне е станало ясно на екипа на сайта.

5.4 Неправилното функциониране на този сайт, причинено от обстоятелства, независещи от техническия екип, който го поддържа.


6. Дружеството гарантира на потребителите на сайта:

6.1 защита на всички лични данни, които предоставят при регистрацията си на сайта и направата на поръчки и покупки в качеството си на регистриран администратор на лични данни.

6.2 право да изискат и получат по всяко време в писмен вид или по електронен път(email)предоставените от тях лични данни при регистрацията си на сайта и направата на поръчки и покупки.

6.3 право да поискат заличаване на профилът и личните данни, предоставени при регистрация и/или направа на поръчки.

6.4 че събраните от потребителите на сайта лични данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица освен

а) за целите на доставката на направени от потребителя поръчки до него самия с посредничеството на транспортна или куриерска фирма

б) при наличие на декларация от страна на потребителя, че позволява това.

 

7. Рекламации. Всяко неудовлетворение от предоставена стока или услуга се отнася до нейния автор и бива предавано и уреждано с него чрез нашето посредничество на разноски на клиента, направил поръчката. Когато дружеството не участва в процеса на изработка, забележките и рекламациите към готовия предмет, продукт, услуга не се отнасят лично до него. Дружеството не предоставя гаранции за качество на предлаганите произведения и не следи процеса на тяхната изработка. Потребителите могат да търсят гаранции само от авторите на произведенията предлагани на сайта.

 

8. Връщане на поръчка. Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването ѝ. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Това не важи за всички предмети и услуги, изпълнени по уникална заявка на потребителя(Чл. 55 на ЗЗП). Те могат да бъдат върнати или отказани само при доказано разминаване между изискванията на потребителя и полученото от него произведение/услуга. Разходите по връщането на стоката са за сметка на потребителя.


9. При изпълнението на поръчки ръчна изработка са налични минимални разминавания между показания модел/снимка и изработения предмет. Това прави всяко ръчно изработено произведение уникално по рода си и не е повод за рекламация или отказ от поръчката. Потребителите на сайта приемат това условие при направата на поръчка на предмет ръчна изработка.


10. Boulevart си запазва правото да изпраща новини и информация за предлагани произведения и услуги по имейл или друго средство за комуникация на тези от своите потребители, които са заявили желание да получават такава информация.


11. Цени. Всички цени на сайта са валидни към момента на публикуването им. Цените на стоките са крайни и включват всички данъци без цената на доставката, която се начислява допълнително в зависимост от избрания от клиента начин на  доставка.


12. Поръчка и доставка.

12.1. При направата на поръчка клиентът получава на посочения от него имейл адрес съобщение за успешно направена заявка и в рамките на  24 часа друго съобщение, което посочва срокът, в който ще му бъде доставен поръчаният предмет. Клиентът се съгласява с този срок или в случай на несъгласие може да откаже поръчката не по-късно от 17:00 часа на същия ден  с писмен отговор на получения имейл.

12.2.При поръчка на няколко предмета от двама или повече различни автори, клиентът избира задължително като вариант за доставка опцията “доставка от двама или повече различни автори”. Цената на доставката ще бъде изчислена в зависимост от това какъв е броят на авторите, чииито произведения са поръчани. Потребителят ще получи допълнително по имейл информация за стойност на доставката.

12.3. Клиентът заплаща направена от него поръчка на куриера при получаването и. При наличие на предварителна уговорка има възможност за заплащане по банков път.

12.4. Поръчки и доставки извън България правим по определените от фирма Еконт експрес или български пощи тарифи.