Артгалерия за ръчно изработени произведения на изкуството - Boulevart.bg
Бижута Керамика Скулптури Картини Текстил Подаръци Още
Български English
Български English

Не желаете да се регистрирате
Обадете ни се:
+359 894 299 314


Препоръчано от Boulevart:


АртБижу
Арт бижута
handmade add

Изработка на Web сайтове

За сватби, кръщенета, детски стаи
ukrasa
За жизнените
пръстен

Романтични в нощта
романтична гривна
Есенен спомен
пръстен роза

Поръчка и доставка

1. При направата на поръчка клиентът получава на посочения от него имейл адрес съобщение за успешно направена заявка и в рамките на  24 часа друго съобщение, което посочва срокът, в който ще му бъде доставен поръчаният предмет. Клиентът се съгласява с този срок или в случай на несъгласие може да откаже поръчката не по-късно от 17:00 часа на същия ден  с писмен отговор на получения имейл.

2.При поръчка на няколко предмета от двама или повече различни автори, клиентът избира задължително като вариант за доставка опцията “доставка от двама или повече различни автори”. Цената на доставката ще бъде изчислена в зависимост от това какъв е броят на авторите, чииито произведения са поръчани. Потребителят ще получи допълнително по имейл информация за стойност на доставката.

3. Клиентът заплаща направена от него поръчка на куриера при получаването и. При наличие на предварителна уговорка има възможност за заплащане по банков път.

4. Поръчки и доставки извън България правим по определените от фирма Еконт експрес или български пощи тарифи.

5. Рекламации. Всяко неудовлетворение от предоставена стока или услуга се отнася до нейния автор и бива предавано и уреждано с него чрез нашето посредничество на разноски на клиента, направил поръчката. Когато дружеството не участва в процеса на изработка, забележките и рекламациите към готовия предмет, продукт, услуга не се отнасят лично до него. Дружеството не предоставя гаранции за качество на предлаганите произведения и не следи процеса на тяхната изработка. Потребителите могат да търсят гаранции само от авторите на произведенията предлагани на сайта.

6. Връщане на поръчка. Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването ѝ. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Това не важи за всички предмети и услуги, изпълнени по уникална заявка на потребителя(Чл. 55 на ЗЗП). Те могат да бъдат върнати или отказани само при доказано разминаване между изискванията на потребителя и полученото от него произведение/услуга. Разходите по връщането на стоката са за сметка на потребителя.

7. При изпълнението на поръчки ръчна изработка са налични минимални разминавания между показания модел/снимка и изработения предмет. Това прави всяко ръчно изработено произведение уникално по рода си и не е повод за рекламация или отказ от поръчката. Потребителите на сайта приемат това условие при направата на поръчка на предмет ръчна изработка.

 
 Условия за ползване