Артгалерия за ръчно изработени произведения на изкуството - Boulevart.bg
Бижута Керамика Скулптури Картини Текстил Подаръци Още
Български English
Български English

Не желаете да се регистрирате
Обадете ни се:
+359 894 299 314


Препоръчано от Boulevart:


АртБижу
Арт бижута
handmade add

Изработка на Web сайтове

За сватби, кръщенета, детски стаи
ukrasa
За жизнените
пръстен

Романтични в нощта
романтична гривна
Есенен спомен
пръстен роза

За BoulevarT

BoulevarT е подредено със страст място за изкуство, което щедро споделяме с вас. Тук се разхождат съвременни български творци, които очароват с оригинално изпълнените си артистични идеи и проекти. Някои от тях ще познаете веднага, защото вече са известни с утвърдения си стил и международно признание. Ние създадохме една пътека, която обединява вашите търсения с техните проекти, защото вярваме, че изкуството се случва там, където творбата среща вас.

BoulevarT е арт магазин и вдъхновяваща галерия, предлагаща произведения на изкуството, които се отличават със собствен характер, оригинална изработка и качество. Тук ще откриете бижута, които да придадат очарование на ежедневието ви или да направят незабравим вашия специален повод. Създайте желаната атмосфера във вашия дом, офис, студио или заведение като изберете картина или скулптура. И не забравяйте, че всеки от тези предмети можете да превърнете в любим подарък за някого като отделите специално внимание на ръчно изработените и изрисувани уникални сувенири, подаръци, предмети от стъкло, керамика и лампи, който авторите на BoulevarT майсторят.

Можете да разчитате на BoulevarT при осъществяването на личите ви арт проекти. Изпратете ни вашата индивидуална заявка за поръчка към избран автор и ние ще се погрижим за детайлите по изпълнението ѝ.